Prima repriza a fost una de referinta pentru Dinamo. Rednic l-a surclasat pe Oli din punct de vedere tactic. Apararea lui Dinamo in momentul in care Steaua avea posesia mingii era la 40 de metri de poarta lui Lobont. Dinamo a jucat exceptional si cum faceau un TV zoom cum ziceai ca sunt 4 dinamovisti pentru fiecare stelist; Catalin Munteanu a deschis scorul in min 6 cu un gol a la Hagi…preluare lateral dreapta la 5 metri de tusa laterala si 30 de metri de poarta lui Andrey, dribling scurt in fata si spre centru si sut de la 25 de metri aproape de vinclu. Eurogol nr 1. Golul 2 a venit dupa o centrare a lui Catalin Munteanu de pe partea stanga; mingea a trecut de poarta, peste apararea Stelei si de la coltul lung al careului mic prin foarfeca inscrie Danciulescu de dupa P. Marin. Andrey n-a vazut mingea. Eurogol nr 2.
La 2-0 centrare Blay de pe dreapta inscrie din 12 metri Danciulescu cu capul; arbitrul a ridicat fanionul la un offside inexistent….era o faza simpla de tot pentru asistent…3-0 lovitura libera Cl Niculescu pe jos cu pamantul.

Repriza a doua a inceput bine pt Steaua, care a marcat imediat la o ezitare a lui Moti. Radoi a terminat partida oferindu-i pe tava, gratuit, o minge de gol lui Claudiu Niculescu pe care acesta n-a ratat-o. Dupa gol, au inceput duritatile din partea gazdelor iar meciul s-a transformat intr-unul obisnuit. Din cand in cand am avut si in ultimele 30 de minute fotbal foarte bun. Ultimul gol a fost inscris de Thereau in min 7 al prelungirilor la o relaxare in lant a apararii dinamoviste. Per total a fost o victorie foarte clara a Dinamovistilor care au jucat din prima si in viteza mai ales in primele 30 de minute.

Doar 4 echipe au venit in Ghencea si si-au facut de cap: Real Madrid, Lyon, Sevilla si Dinamo. Toti suporterii stelisti stiu lucrul asta, putini o recunosc.

Reclame