Scapa de toti fotbalistii. Repede!!! Si de antrenor.

Eu sunt de partea ta si tocmai de aceea ma vad nevoita sa te avertizez. Oamenii astia incearca sa te duca de nas: vor sa joace fotbal, chiar nu vezi??? Si asta, hai sa fim sinceri, nu e pe locul 1 in lista ta de prioritati.

Sa iti explic cum sta treaba: daca iti doresti ceva, mai nene, pai atunci procedezi intocmai, ca altfel e pacat de nervii tai. Problema este ca ai investit in cine nu trebuia. Nu de baieti care le stiu cu mingea ai tu nevoie ca nu din astia iti ies banii. P’astia mai bine trimite-i la agricultura daca vrei vreun profit pe seama lor.

Iti faci echipa de baieti frumosi. Toti numai unul si unul. Uite, pe Rada poti sa il pastrezi ca prea seamana cu Tudor Chirila. Cum poti sa faci performanta financiara cu baieti cu fata lui Maftei sau de talia lui Buga? Sa fim seriosi. Ai nevoie de jucatori bomboane pentru ochi. Sa vezi atunci contracte de sponsorizare. Vor curge banii din reclame. Ca sa nu mai spun ca o femeie ar plati muuult mai mult pe un bilet la meci decat o fac amaratii astia care te mai si injura.

Si nu, singur impotriva tuturor nu e prea cool. Si e si desuet. Cu o atitudine ca asta nu vei reusi in showbiz niciodata

Cu cele mai bune ganduri,

Diana

 

Anunțuri