Intro

Flavius este singurul copil al doamnei Lenush. Locuieste unde a locuit intotdeauna, la parinti, alaturi de sotie. Pe Sanziana a cunoscut-o la o petrecere data de un coleg de facultate  si prieten, Iustin. Au dansat mult atunci iar el ,tandru, a condus-o acasa. Sanzi a terminat ASE-ul si a lucrat in domeniul privat ca economista la  Dargena, cunoscuta fabrica de sosete,  pentru doi ani si cinci luni inainte de a se dedica in totalitate carierei sotului. Dupa terminarea facultatii si la indemnul Sanzianei,  Flavius (Fifi pentru prieteni)  a decis sa-si continue studiile obtinand o bursa de la faimoasa Universitate St-Mary the Virgin din Ashbrean. N-au urmasi.

 Capitolul 1

Sanzi era in pijamalele ei favorite (albe cu inimioare galbene) cu picioarele sub ea in fotoliul din sufragerie citind “The Shadow of the wind” de Carlos Ruiz Zafon. Lenush era plecata la tara. In apartament  domnea o liniste deplina intrerupta doar de fosnetul paginilor. Prefera sa citeasca in engleza, limba afacerilor. E aproape 1 dimineata.

Folosindu-va  de superba dumneavoastra imaginatie va rog sa continuati capitolul 1.  Ce se intampla intre 12:47 si 5:25? 

 

Anunțuri