Maine, la Piatra Neamt, pe GATV.

Inca nu stiu ora,  ora care  va fi anuntata DOAR in varianta scrisa de vineri   a Tolo-Gazetei, in  surpriza din mijlocul ziarului, o  eprubeta cu  vin rosu din Orsova de Est.  Cifrele orei vor fi albastre in pliculetul galben, care va fi putea fi desfacut din eprubeta in schimbul a numai 2 euro.  Veti face o fapta buna,  2% din banii colectati de Gazeta vor fi alocati constructiilor de grupuri sanitare de pe langa stadioanele din Liga 1 Bergenwine  iar 3,4% fondurilor pentru protectia salciilor inconjuratoare.

In alta ordine de idei, chiar daca jucam impotriva Albaniei, meciul genereaza un interes deosebit in Luxemburg, acolo unde majoritatea grupurilor sindicale au cerut zi libera.  Citat resuscitat:

„Selecţionerul Luxemburgului, Guy Hellers, a declarat că reprezentativa României are jucători talentaţi, dar potenţialul acestora nu a fost valorificat la maximum, adăugând că au avut loc multe schimbări în lotul tricolorilor despre care trebuie să se informeze, informează publicaţia Tageblatt, citat de Mediafax.

„Franţa e o superputere. România dispune de jucători talentaţi, dar din varii motive potenţialul lor nu a fost pus în valoare la maximum. Vom încerca în fiecare meci din grupă să obţinem tot ce putem, iar dacă ni se va oferi şi posibilitatea victoriei, nu vom spune nu. Cu excepţia României, avem o experienţă frumoasă cu celelalte echipe din grupă. Sunt bucuros că ne vom putea măsura din nou forţele cu România, Albania sau Belarus, pentru a vedea unde ne aflăm. La echipa României au fost unele schimbări, va trebui să ne informăm în detaliu„, a spus Hellers.”

Fierbe sub Pietricica 🙂

Hai Romania!

Anunțuri